OFEROWANE PRZEZ NAS MODELE PIECÓW

Model – Iglo 80

Model – Iglo 80 – wydłużony

Model – Iglo 110

Model – Iglo 110 – wydłużony

AKCESORIA

Zestaw – 4 narzędzi

1. Prostokątna łopata
2. Profil do żaru
3. Szczotka
4. Szufelka do popiołu

Zestaw – 5 narzędzi

1. Prostokątna łopata
2. Profil do żaru
3. Szczotka
4. Szufelka do popiołu
5. Okrągła łopata

Zestaw – 6 narzędzi

1. Prostokątna łopata
2. Profil do żaru
3. Szczotka
4. Szufelka do popiołu
5. Okrągła łopata
6. Owalna łopata

1. – Prostokątna łopata o wymiarach 33×38 cm. Talerz i trzon ze stali nierdzewnej, uchwyt drewniany
2. – Profil do przenoszenia żaru w piecu. Głowica i trzon ze stali ocynkowanej, uchwyt drewniany
3. – Szczotka do pieca z mosiężnymi włoskami – trzon ze stali nierdzewnej, uchwyt drewniany
4. – Szufelka do popiołu z ocynkowanej stali, trzon ze stali nierdzewnej, drewniany uchwyt
5. – Okrągła łopata ze stali nierdzewnej do obracania pizzy. Średnica płyty 22 cm. Trzon ze stali nierdzewnej, uchwyt drewniany
6. – Owalna łopata do różnych wypieków ze stali nierdzewnej o wymiarach 33×38 cm, trzon ze stali nierdzewnej, uchwyt drewniany

Stal nierdzewna – Aisi 304 – certyfikowana do kontaktu z żywnością.
Top